Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Brushetta met gorgonzola & gebakken peer

Dit dessertje kan je ook als voorgerecht aanbieden.

Brushetta met gorgonzola & gebakken peer

Gang: Dessert | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

peren, 8 sneetjes Spar ciabatta, 1 eetlepel Spar walnoten, Spar vloeibare honing, 150 g gorgonzola, Spar boter

Bereidingswijze:
  1. Verkruimel de walnoten met de zijkant van een groot mes.
  2. Snij de peren in plakjes en bak ze aan beide zijden in boter.
  3. Rooster de sneetjes ciabatta en bestrijk ze met gorgonzola. Schik de plakjes warme peer daarop en besprenkel met honing.
  4. Bestrooi met gebroken walnoten en serveer.
  • Ramen wassen 36 min Ramen wassen
  • Tenniswedstrijd (enkel) 14 min Tenniswedstrijd (enkel)
  • Jai Alai spelen 9 min Jai Alai spelen
Gorgonzola
Portie:
38 g
Energieniveau: 2

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Brushetta met gorgonzola & gebakken peer

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×