Broccolicheddarmuffin
Gang: Hapje | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 6
Ingrediënten:
4 Spar eieren, 240 ml eiwit, 500 à 600 gr broccoli, 100 g cheddar, Tuc-koekjes, Boni Selection olijfolie
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 200°C.
- Reinig de broccoli en snij in kleine roosjes. Stoom de broccoliroosjes 4 minuten, spoel kort met koud water om een mooie groene kleur te behouden. Pureer en meng er een beetje olijfolie, peper en zout door.
- Leg de broccolimengeling op de bodem van een beboterde muffinvorm.
- Meng de eieren, het eiwit, de gemalen cheddar, peper en zout in een kom. Giet over de broccoli. Werk af met geplette Tuc-koekjes (soort chapelure).
- Bak gedurende 15 à 20 minuten.
- Haal uit de oven, uit de muffinvormen en serveer warm.
-
7 min Tanden poetsen
-
2 min Tenniswedstrijd (dubbel)
-
2 min Bergbeklimmen

40 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties