Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Brandade van kabeljauw met picklessaus

Deze Zuid-Franse specialiteit smelt op je tong!

Brandade van kabeljauw met picklessaus

Gang: Hapje | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 8

Ingrediënten:

250 g kabeljauwfilet, 250 g pureeaardappelen, takje tijm, ½ potje pickles, Boni Selection olijfolie

Bereidingswijze:
  1. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook de aardappelen gaar. Giet ze af.
  2. Snij de kabeljauw in stukjes. Voeg de kabeljauw toe aan de gare aardappelen. Laat goed warm worden. Besprenkel met olijfolie. Plet het geheel met een pureestamper. Kruid met peper en zout.
  3. Verwarm de picklessaus. Mix fijn.
  4. Spuit de brandade in de kommetjes. Werk af met de picklessaus en een takje verse tijm.
  • Afstoffen 9 min Afstoffen
  • Joggen 3 min Joggen
  • Bergbeklimmen 3 min Bergbeklimmen
Kabeljauw (rauw)
Portie:
31 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Brandade van kabeljauw met picklessaus

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×