Gezonde groene dip
Gang: Hapje | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
250 g Griekse yoghurt, 1 verpakking Spar pitabroodjes, 200 g verse, jonge spinazieblaadjes, 200 g Spar diepvrieserwtjes, 2 takjes verse munt
Bereidingswijze:
- Blancheer de spinazie en erwtjes in ruim gezouten kokend water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water. Haal uit het water als ze afgekoeld zijn en laat uitlekken.
- Doe in een blender en mix fijn, voeg de fijngesnipperde munt erbij.
- Meng er de yoghurt onder.
- Serveer met getoaste en in repen gesneden pitabroodjes.
-
3 min Ramen wassen
-
< 1 min Touwspringen
-
2 min Jetskieën

50 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties