Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Gemarineerde zalm met rijstsalade

Verwen jezelf eens goed met een heerlijk stukje gemarineerde zalm. Samen met de voedzame rijst, de sla en de verse kruiden is dit een topgerechtje!

Gemarineerde zalm met rijstsalade

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

250 g basmatirijst, saffraanpoeder, verse kruiden, fijngehakt (bieslook, peterselie, kervel, ...), 480 g gemarineerde zalm, 30 g veldsla

Bereidingswijze:
  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Laat afkoelen.
  3. Smaak de rijst af met peper en zout, saffraanpoeder en verse gehakte kruiden.
  4. Gril de gemarineerde zalm ondertussen in de pan.
  5. Dresseer een bord met de gemarineerde zalm, de rijstsalade en versier met enkele blaadjes veldsla.
  • Afwassen 58 min Afwassen
  • Recreatief ijshockey 24 min Recreatief ijshockey
  • Bungeespringen 55 min Bungeespringen
Langkorrelrijst (wit, rauw)
Portie:
63 g
Energieniveau: 3

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Gemarineerde zalm met rijstsalade

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×