Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Fruitpap met banaan, avocado, ananas en yoghurt

Varieer in de soorten fruit die je gebruikt in je fruitpap. Zo leert je baby meer smaken kennen en krijgt hij verschillende soorten vitamines binnen. Geef ook eens een stuk fruit apart, zo weet je meteen of je baby die soort lust. Door de vezelstructuur is ananas pas geschikt voor baby’s vanaf 12 maanden.

Fruitpap met banaan, avocado, ananas en yoghurt

Gang: Hapje | Bereidingstijd: 5-10 min | Aantal personen: 1

Ingrediënten:

30 g natuuryoghurt, ½ avocado, 30 g ananas, 30 g banaan

Bereidingswijze:
  1. Snij de avocado overlangs in. Verwijder de schil en ontpit.
  2. Schil de ananas en snij de harde kern uit het vruchtvlees. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Schil de banaan en snij eveneens in stukjes.
  3. Voeg de natuuryoghurt toe en prak alles. Of gebruik de blender; er mogen nog kleine stukjes fruit in zitten.
  • Een handwas doen 6 min Een handwas doen
  • Zwemmen in crawl 4 min Zwemmen in crawl
  • Schaken 16 min Schaken
Banaan
Portie:
30 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Fruitpap met banaan, avocado, ananas en yoghurt

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×