Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Tomaten gevuld met ei & zalmsnippers

Dit gerecht past perfect bij een verfijnde brunch!

Tomaten gevuld met ei & zalmsnippers

Gang: Ontbijt | Bereidingstijd: 30-45 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

grote tomaten, kleine Spar eieren, 1 dl Spar room, 100 g Spar gerookte zalm, 1 eetlepel fijngesneden bladpeterselie

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Snij de zalm in fijne reepjes. Snij het kapje van de tomaten en schep ze voorzichtig leeg. Kruid met peper en zout en plaats ze omgekeerd, zodat ze het overtollige vocht verliezen.
  3. Schik de tomaten in een ovenschaal en verdeel er de room, zalmsnippers en peterselie over. Laat er voorzichtig een eitje in glijden en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
  4. Plaats in een voorverwarmde oven tot het eiwit gestold is.
  • Koken 11 min Koken
  • Tafeltennissen 10 min Tafeltennissen
  • Een rockoptreden geven 13 min Een rockoptreden geven
Zalm (gerookt)
Portie:
25 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Tomaten gevuld met ei & zalmsnippers

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×