Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Salade met broccoli, spekjes & druiven

Een heerlijke, gezonde salade!

Salade met broccoli, spekjes & druiven

Gang: Lunch | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 6

Ingrediënten:

1 kg broccoli, 1 trosje witte druifjes, 1 trosje blauwe druifjes, 2 eetlepels Spar Tasty rozijntjes, 1 bosje veldsla, 200 g Spar spekreepjes, mosterd- en honingdressing

Bereidingswijze:
  1. Snij de stelen van de broccoli. Trek de roosjes los en blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water.
  2. Bak de spekreepjes krokant in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Trek de druifjes los en meng ze met de broccoliroosjes, veldsla en spekjes.
  4. Bestrooi met rozijntjes en besprenkel met de dressing.
  • Bladeren rijven 10 min Bladeren rijven
  • Recreatief ijsschaatsen 7 min Recreatief ijsschaatsen
  • Kussen 29 min Kussen
Broccoli (rauw)
Portie:
167 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Salade met broccoli, spekjes & druiven

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×