Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Kaasfondue tapas

Gebruik bij voorkeur géén versgebakken brood. Iets ouder Frans brood is prima.

Kaasfondue tapas

Gang: Hapje | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 2

Ingrediënten:

150 g Passendale, 150 g Père Joseph, 1 gepeld teentje look, ½ eetlepel zetmeel, 1,5 dl droge witte wijn, brood

Bereidingswijze:
  1. Snij de kaas in stukjes.
  2. Strijk een kleine pan met dikke bodem in met look. Giet er 1 dl wijn bij en verwarm.
  3. Voeg 1/3 van de kaas toe. Los het zetmeel op in de rest van de wijn en roer dit door de kaas in de pan. Blijf roeren tot het gaat binden. Voeg dan de rest van de kaas toe en laat langzaam smelten. Giet in een kaasfonduepotje.
  4. Breng op smaak met peper en zout.
  • De planten water geven 17 min De planten water geven
  • Zwemmen in vlinderslag 3 min Zwemmen in vlinderslag
  • Lijndansen 5 min Lijndansen
Droge witte wijn
Portie:
75 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Kaasfondue tapas

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×