Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Stokbrood met zonnebloempitten met everzwijnham en mango

Dit stokbrood is verrijkt met verschillende soorten granen en zaden. Samen met everzwijnham en mango is het de ideale lunch.

Stokbrood met zonnebloempitten met everzwijnham en mango

Gang: Lunch | Bereidingstijd: 5-10 min | Aantal personen: 2

Ingrediënten:

stokbrood met zonnebloempitten, 1 verpakking everzwijnham, komkommer, mango, 1 potje ricotta, ½ bosje bieslook

Bereidingswijze:
  1. Snipper de bieslook fijn.
  2. Meng de bieslook met ricotta.
  3. Schil de mango.
  4. Snij de mango en de komkommer in fijne schijfjes met een dunschiller.
  5. Snij het stokbrood dwars in 2 gelijke stukken. Snij vervolgens dwars in tot net niet helemaal door in schijfjes van 1,5cm.
  6. Bestrijk het broodkruim met het ricotta-bieslookmengsel.
  7. Leg de everzwijnham er op.
  8. Schik de mango- en komkommerschijfjes er tussen.
  • Spelen met de kinderen 16 min Spelen met de kinderen
  • Recreatief voetbal 8 min Recreatief voetbal
  • Motorcrossen 14 min Motorcrossen
Mango
Portie:
100 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Stokbrood met zonnebloempitten met everzwijnham en mango

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×