Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Bûche met sorbet van rode vruchten en panna cotta roomijs

Frisse sorbets en romig panna cotta ijs: het beste van twee werelden.

Bûche met sorbet van rode vruchten en panna cotta roomijs

Gang: Dessert | Bereidingstijd: Minder dan 5 min | Aantal personen: 6

Ingrediënten:

ijsbûche van Appassionata

Bereidingswijze:
  1. Haal uit de diepvries.
  2. Laat even op temperatuur komen.
  3. Serveer eventueel met coulis van rode vruchten, gemalen pistachenoten of vers fruit.




Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Bûche met sorbet van rode vruchten en panna cotta roomijs

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×