xenarjo link
Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Notenbroodbak met verse vruchten

Een dessertje waarbij je het potje ook mag opeten ... wat wil een mens nog meer?

Notenbroodbak met verse vruchten

Gang: Dessert | Bereidingstijd: 45-60 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

8 grote sneden  notenbrood, fruit naar keuze behalve druiven, kersen en banaan, 2 dl Boni room 40%, suikervervanger, pompoenpitten, Spar Griekse olijfolie

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven op 180°C.
  2. Snij de korsten van het brood.
  3. Bestrijk het muffinbakblik met olijfolie. Rol 8 sneden brood met een deegroller plat en bekleed er 8 holtes mee. Bak 10 minuten in de oven tot krokante bakjes.
  4. Haal de bakjes uit de oven en laat ze afkoelen. Vul ze met vers fruit.
  5. Klop de room op met de suikervervanger. Spuit een dot op het fruit. Bestrooi met pompoenpitjes.
  6. Serveer de rest van de room samen met de vruchtenbakjes
  • Muren schilderen 27 min Muren schilderen
  • Karatewedstrijd 9 min Karatewedstrijd
  • Lijndansen 11 min Lijndansen
Kookroom
Portie:
50 g
Energieniveau: 2

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Notenbroodbak met verse vruchten

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×