Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Boterham met plattekaas, radijsjes en lente-ui

Plattekaas smaakt zuur, omdat in het bereidingsproces melkzuur aan de melk is toegevoegd om de melk te stremmen.

Boterham met plattekaas, radijsjes en lente-ui

Gang: Lunch | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

8 sneden bruin brood, 250 g volle Brabantse plattekaas, 1 bussel radijsjes, lente-uitjes

Bereidingswijze:
  1. Bedek elke snede brood met een dikke laag plattekaas. Kruid met versgemalen peper.
  2. Spoel de radijsjes en snij in fijne plakjes. Leg plakjes radijs op de plattekaas.
  3. Reinig de lente-uitjes en snipper fijn. Strooi de lente-uitjes over de plattekaas.
  4. Serveer met een frisse oude geuze.
  • Opruimen 21 min Opruimen
  • Fietsen naar het werk 15 min Fietsen naar het werk
  • Lijndansen 13 min Lijndansen
Bruin brood
Portie:
50 g
Energieniveau: 2

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Boterham met plattekaas, radijsjes en lente-ui

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×