Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Cachorro quente caseiro

Brazilianen pikken razendsnel dingen op uit andere culturen. Zo ook uit de Engelse, getuige deze ‘hotchie doggie met ketchupie’.

Cachorro quente caseiro

Gang: Hapje | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 1

Ingrediënten:

2 eetlepels Spar gesneden spaghettigroenten, 1 eetlepel tomatenpassata, Spar olijfolie, Provençaalse kruiden, Spar Frankfurterworst, 1 eetlepel aardappelpuree, 1 eetlepel Spar gebakken spekreepjes, 1 eetlepel paprika sticks, piccolobroodje

Bereidingswijze:
  1. Stoof de spaghettigroenten aan in olijfolie. Voeg de passata toe en laat garen. Kruid met Provençaalse kruiden, versgemalen peper en zout.
  2. Verwarm de puree, worst en spekjes.
  3. Snij het broodje open. Bestrijk met warme aardappelpuree en bestrooi deze met gebakken spekjes. Leg de worst erop en schep de groentesaus erover. Werk af met krokante paprikafrietjes en serveer onmiddellijk.
  • Bladeren rijven 9 min Bladeren rijven
  • Recreatief badminton 6 min Recreatief badminton
  • Jai Alai spelen 3 min Jai Alai spelen

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Cachorro quente caseiro

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×