Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Fish in a Q-bag

In de papillot blijven alle aroma's bewaard.

Fish in a Q-bag

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

800 g roodbaarsfilet, 1 doosje kerstomaatjesmix, 1 bokaal gemarineerde  artisjokken, zoete puntpaprika, 2 eetlepels fijngesneden  bladpeterselie, Spar Griekse olijfolie, rode ui, paar takjes  jonge tijm

Bereidingswijze:
  1. Snij de puntpaprika in fijne plakjes. Pel de rode ui en snij in fijne ringen.
  2. Snij de tomaatjes in partjes. Halveer de artisjokken.
  3. Kruid de vis met versgemalen zwarte peper en zeezout. Verdeel de stukken vis over de Q-bags. Voeg de tomaatjes, artisjokken, paprika en ui eraan toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
  4. Bestrooi met fijngesneden bladpeterselie en voeg tijm toe. Besprenkel met olijfolie.
  5. Vouw de zakken strak dicht. Laat op een hete BBQ in 20 minuten garen.
  • Strijken 120 min Strijken
  • Kunstschaatsen 15 min Kunstschaatsen
  • Oogsten 45 min Oogsten
Roodbaars (bereid in microgolfoven)
Portie:
200 g
Energieniveau: 3

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Fish in a Q-bag

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×