Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Gevulde artisjokbodem met garnalensalade

Artisjokken houden niet van licht. Bewaar ze dus op een donkere plek. In de koelkast blijven ze tot drie dagen vers.

Gevulde artisjokbodem met garnalensalade

Gang: Voorgerecht | Bereidingstijd: meer dan 1 uur | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

5 gekookte grote artisjokbodems, 200 g Spar gepelde roze garnalen, rucola, 2 eetlepels Spar mayonaise, 1 eetlepel Spar gehakte peterselie, 1 eetlepel Spar fijngesnipperde bieslook, 1 eetlepel verse kervel, Spar mosterd

Bereidingswijze:
  1. Hak 1 artisjokbodem in stukjes. Doe ze samen met de kruiden en mayonaise in een kom. Bewerk met de staafmixer en breng de puree op smaak met mosterd, peper en zout. Schep de roze garnalen erdoor.
  2. Verdeel de rucola over de borden. Schik een artisjokbodem op de rucola. Vul deze met het garnalenmengsel.
  3. Werk af met plukjes kervel. Serveer gekoeld.
  • Dweilen 14 min Dweilen
  • Karatewedstrijd 5 min Karatewedstrijd
  • Gezelschapsspelen 32 min Gezelschapsspelen
Garnalen in water (in blik)
Portie:
50 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Gevulde artisjokbodem met garnalensalade

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×