Sint-jakobsnootjes met venkelsalade voorgerecht 4
Gang: Lunch | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
1 venkel, 4 spiesjes met sint-jakobsnootjes en gedroogde ham, verse kruiden: basilicum, dragon, dille, bieslook, peterselie, Spar Griekse olijfolie, witte wijnazijn
Bereidingswijze:
- Maak een vinaigrette met de witte wijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.
- Snij de venkel met behulp van een mandoline of snijmachine in fijne reepjes. Marineer deze in de vinaigrette en laat rusten.
- Pluk de verse kruiden en meng ze.
- Bak de sint-jakobsnootjes op een hete grill met weinig olijfolie. Laat aan beide zijden kleuren.
- Dresseer de venkelsalade op het bord en schik de sint-jakobsnootjes erop. Werk af met de kruidenmengeling.
-
< 1 min De auto wassen
-
< 1 min Fietsen naar het werk
-
1 min Slow-dansen

21 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties