Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Peperkoektoast met ganzenlever

Peperkoek is niet enkel lekker als tussendoortje. Leg er wat ganzenlever op en je hebt in 10 minuten in lekker happje klaar.

Peperkoektoast met ganzenlever

Gang: Hapje | Bereidingstijd: 5-10 min | Aantal personen: 5

Ingrediënten:

5 sneden mini peperkoekbrood (Jacquet), verse vijg, rode bietscheutjes, 60 g blok van ganzenlever 30% stukken

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg de sneetjes peperkoek op een bakplaat. Laat ze krokant bakken. Snij ze diagonaal doormidden.
  3. Beleg de driehoekjes met de ganzenlever. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met een stukje verse vijg en rode bietscheutjes.
  • Afstoffen 3 min Afstoffen
  • Vissen 2 min Vissen
  • Darts 3 min Darts
Vijgen (vers)
Portie:
10 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Peperkoektoast met ganzenlever

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×