Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Bloedworst met appelcompote en gebakken patatjes

Menig mannenhart gaat sneller slaan bij het ruiken van deze eenvoudige, maar lekkere kost!

Bloedworst met appelcompote en gebakken patatjes

Gang: Lunch | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

4 x bloedworsten, 2 bokalen Spar appelmoes met stukjes, 8 x Spar Nicola aardappelen, 100 g Spar boter

Bereidingswijze:
  1. Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Kook de aardappelschijfjes gaar in gezouten water, giet af en laat uitlekken.
  2. Snij de bloedworsten in plakjes. Smelt een klontje boter in de pan en bak de bloedworstplakjes krokant.
  3. Bak ook de aardappelschijfjes in een pan met een klontje gesmolten boter.
  4. Warm de appelcompote al dan niet op.
  5. Verdeel de appelcompote op de borden. Schik de bloedworstplakjes er boven en de gebakken aardappelschijfjes er rond.
  • Koken 93 min Koken
  • Competitief ijshockey 33 min Competitief ijshockey
  • Backpacken 47 min Backpacken
Bloedworst
Portie:
100 g
Energieniveau: +

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Bloedworst met appelcompote en gebakken patatjes

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×