Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Quiche caprese

Gang: Lunch | Bereidingstijd: 45-60 min | Aantal personen: 6

Ingrediënten:

1 verpakking kruimeldeeg, 125 ml Spar room, Spar eieren, 100 g geraspte mozzarella, 375 g Torrito trostomaatjes, cayennepeper, 1 bosje basilicum

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Bekleed een taartvorm met het deeg en prik er met een vork gaatjes in. Bak blind in 10 minuten.
  3. Klop de eieren los met de room. Roer de helft van de kaas erdoor. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Stort op de taartbodem. Bestrooi met de helft van de blaadjes basilicum. Scheur de grote blaadjes in stukjes.
  4. Was en droog de tomaatjes. Duw ze in het eimengsel. Bestrooi met de rest van de kaas. Bak goudbruin en gaar in 40 minuten.
  5. Werk af met de rest van de basilicumblaadjes en serveer warm of lauw.
  • Klussen in huis 2 min Klussen in huis
  • Bokstraining 2 min Bokstraining
  • Jai Alai spelen < 1 min Jai Alai spelen
Ei (kip, rauw)
Portie:
8 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Quiche caprese

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×