Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Kabeljauw op Thaise wijze met spinazie & rijst

Vis op z'n Aziatisch is een lekkere variatie!

Kabeljauw op Thaise wijze met spinazie & rijst

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

1,2 kg kabeljauw op Thaise wijze, 2 zakjes  van 125 gr basmatirijst, 300 g jonge spinazieblaadjes, Spar boter

Bereidingswijze:
  1. Kook de rijst gaar en laat uitlekken.
  2. Roerbak de spinazie in boter. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.
  3. Verwarm de vis in spinazieroomsaus in de microgolfoven.
  4. Verdeel de roergebakken spinazie over voorverwarmde borden. Schep er een stuk kabeljauw op en nappeer met de saus.
  5. Serveer met de rijst.
  • Ramen wassen 93 min Ramen wassen
  • Boksen 23 min Boksen
  • Gitaar spelen 150 min Gitaar spelen
Kabeljauwfilet (gebakken/gestoofd)
Portie:
300 g
Energieniveau: +

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Kabeljauw op Thaise wijze met spinazie & rijst

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×