Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Bombay Sapphire Collins

Waarin Bombay Sapphire (40%) verschilt van een klassieke ‘London Dry Gin’ op basis van acht kruiden? Twee kruiden meer, die de smaak van de drank perfectioneren met een extra kruidensmaak en een bloementoets. Hierdoor heeft Bombay Sapphire een zachte, elegante smaak waarin je o.a. citroenschil, jeneverbessen, zoethout en koriander ontdekt. Ideaal voor cocktails zoals Sapphire Gin & Tonic, Sapphire Collins, Dry Martini of Bombay Bramble.

Bombay Sapphire Collins

Gang: - | Bereidingstijd: Minder dan 5 min | Aantal personen: 1

Ingrediënten:

50 ml Bombay Sapphire gin, 30 ml versgeperst citroensap, 20 ml suikersiroop, 50 ml spuitwater, ijsblokjes, een schijfje citroen

Bereidingswijze:
  1. Vul een longdrink glas met het citroensap en de suikersiroop.
  2. Voeg ijsblokjes en Bombay Sapphire gin toe.
  3. Roer goed om.
  4. Vul het glas verder aan met spuitwater. Werk af met een schijfje citroen.
  • Ramen wassen 4 min Ramen wassen
  • Cricket 2 min Cricket
  • Kussen 9 min Kussen
Citroensap (vers)
Portie:
30 mL
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Bombay Sapphire Collins

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×