Roggebrood met haring, roomkaas en radijsjes
Gang: Lunch | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 2
Ingrediënten:
4 sneetjes roggebrood, 4 Spar haringfilets, 1 kleine rode ui, 4 radijsjes, 1 eetlepel Spar kappertjes , Spar roomkaas, sap van een halve citroen
Bereidingswijze:
- Pel de ui en snij in fijne ringen. Besprenkel ze met citroensap en laat rusten.
- Laat de kappertjes uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Snij de radijsjes in plakjes.
- Bestrijk de boterhammen met roomkaas. Leg de haringfilets erop. Verdeel de uiringen en plakjes radijs erover en bestrooi met kappertjes.
- Kruid met versgemalen zwarte peper en serveer.
-
8 min Spelen met de kinderen
-
3 min Recreatief handbal
-
5 min Cheerleaden

15 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties