Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Gebakken rundvlees met Chinese kool

Rundsvlees met een twist. De dunnen plakjes hebben slechts eventjes nodig in de pan.

Gebakken rundvlees met Chinese kool

Gang: Hoofdgerecht | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4

Ingrediënten:

Chinese kool, rode paprika, ui, 4 x rundtournedos, 6 eetlepels arachideolie, limoen

Bereidingswijze:
  1. Snij de kool in fijne reepjes. Spoel de kool en laat uitlekken. Pel de ui en snij in fijne reepjes. Spoel de paprika, snij in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij eveneens in fijne reepjes.
  2. Verhit de arachideolie in een wok. Stoof de kool-, paprika- en uireepjes aan tot ze gaar zijn. Kruid met peper en zout.
  3. Snij het vlees in fijne plakjes en bak deze kort in een pan met hete arachideolie. Kruid met peper en zout.
  4. Serveer de groenten en het vlees op een bord. Werk af met een schijfje limoen.
  • Stofzuigen < 1 min Stofzuigen
  • Kunstschaatsen < 1 min Kunstschaatsen
  • Steenkool ontginnen < 1 min Steenkool ontginnen
Chinese kool (gekookt)
Portie:
13 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Gebakken rundvlees met Chinese kool

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×