Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Raspado de mango

Traditioneel gezien zijn Mexicanen niet verzot op desserten, maar dit pareltje is zeker de moeite waard.

Raspado de mango

Gang: Dessert | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 6

Ingrediënten:

1000 ml vers mangosap, 200 g suiker, 1 snuifje zout, 2 eetlepels vers limoensap

Bereidingswijze:
  1. Verwarm de helft van het mangosap met de suiker en het zout op een matig vuur. Roer tot de suiker volledig opgelost is.
  2. Haal van het vuur en roer de rest van het mangosap en het limoensap erdoor. Laat afkoelen en giet in een plastic doos.
  3. Plaats in de diepvries. Roer het mengsel elk uur om met een vork zodat je geschaafd ijs bekomt.
  4. Serveer in gekoelde kommen.
  • Douchen < 1 min Douchen
  • Competitie-handbal < 1 min Competitie-handbal
  • Minigolfen < 1 min Minigolfen
Limoensap (vers)
Portie:
1 mL
Energieniveau: 0

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Raspado de mango

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×