Rijstpap met kokosmelk en mango
Gang: Dessert | Bereidingstijd: 20-30 min | Aantal personen: 4
Ingrediënten:
100 g risottorijst, 1 eetlepel Spar boter, 3,5 dl kokosmelk, 5 dl Spar melk, 1 eigeel, vanille-essence, kaneel, 1 kleine rijpe mango, Spar zoetmiddel
Bereidingswijze:
- Verwarm de kokosmelk samen met de melk. Voeg de vanille-essence toe.
- Smelt de boter in een pan met dikke bodem en roer de rijst er door tot alle korrels glanzen.
- Voeg een scheut warme melk toe en roer tot alle vocht opgeslorpt is door de rijst. Voeg dan weer melk toe en ga verder tot alle vocht opgeslorpt is en de rijst zacht is.
- Roer de eidooier er door en voeg zoetstof naar smaak toe. Giet in een kom. Dek de rijst af met plasticfolie en druk de folie tegen de rijst om een velletje te vermijden. Plaats in de koelkast.
- Schil de mango en snij het vruchtvlees in hele kleine stukjes.
- Verdeel de rijst over glaasjes. Schik de mango erop en kruid met een snuifje kaneel.
-
11 min Autorijden
-
4 min Competitie-badminton
-
5 min Achteruit wandelen

25 g
Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken. |
Reacties