Koop, eet en beweeg slim in 1 - 2 - 3!

RECEPTEN

Kersen op 'sterk water'

Als je kersen niet oplegt in jenever, eet je ze best zo snel mogelijk op. Dagvers smaken ze het best!

Kersen op 'sterk water'

Gang: Bewaren | Bereidingstijd: 10-20 min | Aantal personen: 8

Ingrediënten:

1 kg rijpe gave kersen, 300 g fijne suiker, 1 liter oude jenever, Spar amandelen

Bereidingswijze:
  1. Reinig de kersen en verwijder de steeltjes. De pit kan maar hoeft niet verwijderd te worden.
  2. Doe de kersen samen met de amandelen in een bokaal en bestrooi met de suiker.
  3. Overgiet met de jenever en sluit de bokaal goed af.
  4. Laat minstens 6 weken rusten voor gebruik.
  • Bureauwerk 40 min Bureauwerk
  • Competitief wielrennen 4 min Competitief wielrennen
  • Piano spelen 26 min Piano spelen
Kersen
Portie:
125 g
Energieniveau: 1

Dit is het energieniveau van het hoofdingrediënt. Klik op het product om de voedingswaarden te bekijken. De bewegingstips tonen je hoe je evenveel energie zou kunnen verbruiken.

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

Reacties
 
Plaats reactie

De niveaus van 123feelfree

Met de niveaus 0, 1, 2, 3 en + maakt 123feelfree de voedingswaarden van producten in één oogopslag begrijpbaar. Voor de belangrijkste voedingswaarden zoals energie, suiker, vezels, zout, verzadigde vetten en totale vetten berekent 123feelfree het niveau.

  • 0 bevat nauwelijks of geen
  • 1 bevat een beetje
  • 2 bevat wel wat
  • 3 bevat veel
  • + bevat erg veel

Via het energieniveau koppelt 123feelfree een portie van een product aan bewegingstips waarmee je dezelfde hoeveelheid energie verbruikt. Zo kan je voeding en beweging makkelijk in evenwicht houden.

Meer lezen over hoe 123feelfree werkt

×
Kersen op 'sterk water'

Dit recept komt uit KOOK, het maandelijkse gratis klantenmagazine van SPARSPAR.

×